woensdag, 22 september 2021

Over René

 

 René aan het werk           Ik René (Marinus) Groeneveld ben geboren op 12 februari 1968 te Waalwijk. Getrouwd met Marian en woonachtig in Sprang-Capelle (Noord Brabant). Op de basisschool begon de liefde voor uurwerken al te kriebelen.


Daarom de LTS gevolgd in de richting machine bankwerken en lassen op C nivo. Hierna de MTS voor fijn mechanische vakken, met specialisatie in uurwerktechniek. De Christiaan Huygens school te Rotterdam. In 1988 mijn diploma en een brede handelsbevoegdheid behaalt, om een eigen bedrijf te mogen starten.

Mijn stage heb ik gevolgd bij een reparatie atelier in Breda. Werk ervaring heb ik opgedaan in Heemstede, Made en Lage-Zwaluwe. Vanaf 1992 ben ik parttime voor mezelf begonnen. Hier werk ik nog steeds met veel toewijding aan horloges en klokken.

In Schoonhoven heb ik tussentijds op de avondschool de basisopleiding goudsmeden gevolgd.

In mijn vrije tijd ben ik werkzaam in de natuur. Voornamelijk help ik bij beheer en onderhoud van natuurgebieden in mijn omgeving. Samen met Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en IVN afdeling de Waerdman te Waalwijk. Zo zorg ik voor afwisselend werk en de nodige ontspanning.

 

Fotogalerij

Fotogalerij
Lid van de Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche Sectie uurwerkherstellers